Reflexió sobre el Fora de Joc

Hola a tothom. Han passat només tres setmanes des que vam començar el nou Fora de Joc però tinc ganes de fer una primera reflexió.

En primer lloc, vull donar les gràcies a tots els que dediqueu part del vostre dia a escoltar el programa. Pensar que ens trieu a nosaltres perquè us acompanyem cada matí converteix la nostra feina en un gran exercici de responsabilitat. En aquestes tres setmanes, ja he pogut constatar fins a quin punt el Fora de Joc formava i forma part de la vostra vida.

En segon lloc, vull agrair les mostres de suport i elogis que molts ens heu donat en aquests primers dies. Mostres de suport de gent que escoltava l’antic Fora de Joc i mostres de suport de gent que no l’havia escoltat a la seva vida. Això ens ajuda a seguir treballant.

I, en tercer lloc, i aquí m’extendré més, donar les gràcies, també, a tots aquells que us heu pres la molèstia de fer-nos arribar les vostres queixes. Pensar que perdeu, encara que sigui un minut de la vostra vida, a dir-nos alguna cosa al programa, de veritat, que em fa posar el pèls de punta. 

Vull extendre’m en aquest tercer punt perquè sempre he pensat que les crítiques són el que, de veritat, t’enforteix. Com diu Guardiola, l’elogi et debilita. I vull centrar-me en les queixes fonamentades. Són aquestes les que més m’interessen. Les altres, sincerament, em fan tronxar de riure (i no ho dic només per les faltes d’ortografia…) 

No us negaré que alguns comentaris m’han tocat els ous però no passa res perquè forma part de la nostra feina. Ho hem d’acceptar perquè estem exposats a l’opinió pública. A més a més, quan em van plantejar fer el programa ja tenia clar que algun peatge hauria de pagar.

Sobre algunes crítiques que ens heu fet arribar, vull tornar-vos a recalcar que el Fora de Joc ha canviat. I ho ha fet perquè ho havia de fer. Les etapes tenen un principi i un final. I si la casa em va posar a mi al capdavant del projecte és perquè li volen donar un gir esportiu al programa. Ona FM és una emissora d’esports i això és el que la casa vol potenciar. Això NO vol dir que no li haguem de fotre canya al catxondeo. Ja us vaig comentar que, per mi, rigor i humor poden anar agafats de la mà. Potser m’equivoco. Però, de moment, ho veig així. I ja sé que hem de millorar en aquest aspecte.

Sé que molts hauríeu preferit que es canviés el nom del programa i, si us sóc sincer, a mi també m’hauria agradat. Però l’empresa va decidir mantenir-lo seguint criteris teòrics que segueixen totes les emissores del món, no només la nostra. Tots els canvis són traumàtics i com menys traumàtic el puguis fer, millor per tothom. Però, torno a insistir, aquesta opinió que molts m’heu fet arribar, ja la vaig plantejar en el seu dia.

Molts trobeu a faltar humor. En alguns aspectes teniu raó. I us demano temps perquè l’equip s’ha d’anar consolidant. Nosaltres ens hem d’anar acostumant al nou espai i vosaltres, també, us heu d’acostumar a nosaltres. Ja sé que no teniu perquè donar-nos temps. Ja sé que som nosaltres els que estem al vostre servei. Però si feu una reflexió senzilla us adonareu que Roma no es va construir en dos dies. Sé que estàveu acostumats a una manera de fer però tot canvi té coses positives i negatives.

Dit això, torno a recalcar que el Fora de Joc ha de ser, per sobre de tot, un programa d’esports i, per no enganyar-nos, del Barça. Vull que tots passem una bona estona de ràdio però vull, també, que al programa expliquem coses que valguin la pena. Al final, un periodista és una persona que explica històries, a poder ser que siguin veritat… ; ) ja m’enteneu…

Portem tres setmanes en antena i, sincerament, crec que en menys d’un mes hem avançat força. Ja sé que ens queda molt per fer. Sé que el programa ha d’acabar de definir-se. Hem d’agafar més ritme, alguns han de trobar més el seu rol, hem de treure nous personatges, hem de portar grans protagonistes, hem d’explicar grans notícies,.. En tot això estem treballant. Tinc uns companys que, de veritat, estimen la seva feina i es preocupen molt pel que han de fer. Sé que hem de polir molts detalls. Ho dic obertament, a mi també hi ha aspectes que em “xirrien”. Seria un fals si us digués que ho veig tot perfecte. Estem en camí de trobar la nostra personalitat. Però això és una feina del dia a dia. Mica en mica es fa camí.

Estic convençut que hi ha un espai per un programa de futbol, d’informació i d’humor al matí. Estic convençut que es poden barrejar les notícies i el “catxondeo”. Estic segur que en cinc hores hi caben tertúlies de professionals i tertúlies d’aficionats i que en cinc hores hi caben coses serioses i coses més divertides. Temps al temps.

Sé que, potser, no calia haver escrit aquesta reflexió però m’ha sortit així i així ho he fet. No sé si em beneficiarà o em perjudicarà haver-ho escrit. Però sentia que m’havia de dirigir, especialment, a alguns de vosaltres.

Hi ha molta gent contenta amb el programa però, també, és cert que hi ha oients que trobeu a faltar el tarannà del Fora de Joc anterior. I no vull despreciar ni oblidar a ningú.

En fi, si teniu qualsevol cosa a dir-me, ja sabeu on trobar-me. De veritat, tots els comentaris són benvinguts. Ja siguin bons o dolents. Ara, cabrons, si heu de fer crítiques que tinguin algun fonament, macho… Jajaja! Vosaltres mateixos.

Us envio un abrazo!

Anuncios

84 Responses to Reflexió sobre el Fora de Joc

 1. Anónimo dice:

  Getáfe!!!

 2. Anónimo dice:

  Hola Sique , molt bon dia, molt bones reflexions,la primera setmana de debo que hem vau fer patir , llegir tantes critiques que us dedicaven per aqui era durillo, i mes amb les ganes que tothom tenia de q tornes el fora de joc, esteu millorant moltissim , i un dels punts mes bons ha sigut possar la tertulia de professionals, es un gran encert , i els ” cameos” de Aina i que el Cristobal segueixi a les tertulies esta molt be tambe, felicitar al Pareja que sembla q el camvi li ha anat be, abans era el ” patito feo”del grup i ha agafat molta mes soltura, i sobretot anims, que no es pot comparar la compenetracio d´un equip q portava anys amb voaltres q acabeu de començar, i repeteixo q heu millorat mltissim , el programa es diferent, pero segueix sent el millor per escoltar el mati, molts anims i t´escolto el dilluns, te envio un abrazo.

 3. Marc dice:

  Trobem a faltar els anuncis del Justo!!

 4. Marc Muñoz dice:

  Bon dia Sique, estic totalment d’acord en l’aspecte que fas a entendre que l’Empresa d’Ona evidentment ha de seguir realitzant una programació a primera hora del matí como ho feien abans. Jo sóc un gran oient del programa desde fa temps i sincerament el canvi que heu fet no m’agradat. Potser és la meva opinió personal però crec que canviar tot un equip d’un programa per un altra fent servir el mateix nom no és coherent. Potser no haguessiu tingut tantes crítiques si haguessiu canviat només el nom.

  Com molta gent comenta i crítica, el Fora de Joc era un programa d’humor i esport. Actualment el programa poc humor té i massa esport. Faig aquesta reflexió ja que considero que repetiu massa les noticies durant el matí Arriva un moment que cansa escoltar sempre el mateix.

  Ficaré un exemple amb el partit del Barça-Madrid. Vàreu estar més de dues setmanes repetint el mateix sense arrivar mai a una conclusió. Si voleu fer un programa només d’esport haurieu de obrir més les vostres espectatives i potser entrar en més debats d’altres equips i no només centrar-vos en les declaracions que pot fer un jugador del Barça o el mateix Mourinho.

  Dit tot això, encara que estigui en desacord amb l’ideologia de l’empresa d’Ona en deixar el nom de Fora de Joc, t’animo a seguir endavant i millorar cada dia el programa ja que el seguiré escoltant ja que sóc del Barça i m’agrada el fútbol.

  Una abraçada Sique!

 5. Anónimo dice:

  sique soc el sergio moreno del face, et vull dir que jo sempre dono oportunitats a les persones i aixi ho vaig fer desde el primer dia ,al principi vaig notar el cambi no t’enganyare pero te de dir que en tres semanes el cambi a estat notable eu millorat molt i aneu per el bon cami trobo molt be que l’alan el javi l’aina i el cris aportin tambe el seu granet d’arena en el nou fdj i els nous colaboradors com el anticas pareja i lui esteu fent molt bona feina sobre tot el jus i la maquinajejejeje i tu sique ets un periodista exemplar ja que tu saps que ets mes de periodisme serios que de catxondeo pero t’esforces i la veritat les teves imitacions van millorant jajajaja, bno una salutació molt forta i aqui teniu un oient per sempre!!!!!

  • Shane dice:

   Muy bueno el plugin, pero sabes de aulgna forma en la que pueda obligar al usuario en el post para que pueda ver un enlace, ya he podido ocultar enlaces o contenido a usuarios no registrados pero quiero que despue9s de registrarse, comenten para poder verlos.#3 – por

 6. Bon dia Sique,

  escolto tots els dies el programa i gairebé a totes hores, es diferent a l’antic fora de joc, pero també m’agrada. Suposo que a tots no, però jo soc futbolero de mena i m’agrada escoltar més futbol, avui dissabte et trobo molt a faltar!!!
  la meva crítica ja l’he exposat en el facebook i el twitter, i també em passa avui, la música… jo soc rocker, i clar, a ona-fm el rock es ‘unknown’. Pero quan posen la ‘màquina’ ja es desesperant, i més d’una vegada trec l’emissora. Ara estic escoltant el Spotify, a la espera de l’inici de l’esport.

  Salutacions i força,

  @tarfaroth

 7. Pepito dice:

  El fora de joc sin los de antes, no es fora de joc. Yo lo siento muchísimo, pero no tiene ni punto de comparación. Mientras antes era un no parar de reir, ahora es un tostón escuchar 5 horas de charla. Sin Alan, Xavi, Cristobal, Coco y sobretodo Xavi Giménez, no se puede hacer nada. Yo entiendo que hay etapas en la vida en las que ha de haber cambios a nivel personal y profesional, pero vosotros también tenéis que entender a los oyentes. Muchos oyentes (como es mi caso) buscábamos reir, pasar el rato de una manera agradable de forma que el trabajo se nos hiciese un poco más ameno y eso ahora con el programa no lo tenemos. No quiero culpar a nadie (faltaría más!), porque las circunstancias se han dado así, pero Ona FM también tiene que entender si gusta o no gusta lo que emite.

  Yo era un oyente habitual y sinceramente, ahora ya no os escucho. Y como yo habrán muchísimos más. Ojalá me equivoque pero esperad al EGM y veréis los resultados.

  Saludos!

 8. Anónimo dice:

  jo la veritat vaig seguint el programa sempre que puc, i no estava gaire al corrent d’aquest canvi… i m’ha impactat molt, trobo molt a faltar l’humor que tant va caracteritzar l’antic equip, ha sigut un canvi molt sobtat. Tant de bo trobeu l’equilibri i el punt al programa.

  Una abraçada i ànims

 9. Victor dice:

  Molt bon dia Sique. Soc oient de l’antic fora de joc desde els seus inicis ite de dir que per ells tampoc va ser facil. Els començaments son dificils i sen van sortir. Tu i el teu ekip tambe us en sortireu no ho dubtis. L’antic FDJ ens tenia molt ben acostumats. Si es cert que a mi personalment hi havien coses que no magradaven pero com diu el Lui mai plou a gust de tothom. Trobu un encert la tertulia professional dabans de les 9. Opinion fora del fanatisme tambe van be. El meu consell es que explotis mes al Pareja. Te molt denginy i per mi un molt bon humor. Com a critica negativa/constructiva et dire que per a mi crec que repetiu masses vegades les noticies del dia i aixo us fa caure en una repeticio i en un caire mes serios. Pero anims i endavant! L’antic fdj era un referent als matins i la millor opcio a la radio! Vosaltres tot i que els canvis no agraden a tothom segui sent la millor opcio al mati! Salut,sort i canya al mati! Us escoltu dilluns.

  • Diane dice:

   Gracias por la info Tengo una pregunta, que sducee si tengo mi funcion que crea todas las tablas en un archivo separado y quiero ejecutarla en el hook ???add_action( activate’.$PluginPath.’functionfile.php’ , mifunction’);Intente Eso pero no funciona Alguna idea ???Gracias#1 – por Armando Borge

 10. Anónimo dice:

  Per mi que repeteixin el programa de l estiu (millors moments) indefinit porto un trauma a demun que es tot de veritat una puta merda pel mati nomes em despertava els fenomenos i les seves barbaritats, i ara que fai on collons es el Xavi, el Pollas, el CoCOOOOOOOO mecagon la puta doros quina merda au parit. esports esta b pero tot el puto dia mekagon la ostia em fa falta canya trucades telefoniques, Pollllessssssssssssss i tota la força i el rekord de l escorpia del xavi no se perque o an tingut de trinxar tototototoot.
  o per la tarda escolto el Toni Clapes des de fa ja molts anys des de Catalunya radio i tambe quan plegi sentire la impotencia que ara sento al T A L L A R M E E L S O U S D A Q U E S T A M A N E R A

  NO HO ENTENC LA PUTA PASTA I EL PUTO CALE DAQUESTA PUTA VIDA MEKAGON DEU

 11. Anónimo dice:

  MOS AU DIXAT CAPATS A LA MERDA

  • Alan dice:

   Bueno, realmente sed ataacn a los titanes, el manga empieza con la premisa de que tienen que tomar alguna iniciativa contra ellos porque las murallas ya no son sinf3nimo de proteccif3n absoluta.A med me encanta la portada *_*

 12. Anónimo dice:

  EM MEMORIA A TOTS ELS QUE ESTABEM AL PABELLO ENRIC MAMADOS I AL CASAL DE TORREFARRERA UN ABRAZO PER TOTS!!!!!!!!!
  AMEN

 13. Anónimo dice:

  Bona reflexio Sigue… per a mi esta toto molt bé, màgrada molt com porteu el programa i es nota una evolucio a millor en nomes 3 setmanes..

 14. Anónimo dice:

  A LA MEMORIA DE TOTS ELS QUE ESTABEM AL PABELLO ENRIC MAMADOS I AL CASAL DE TORREFARRERA UN ABRAZO PER TOTS SEGURAMENT ELS MES BEN PARITS DE LLEIDA.

  TECLA 10.9.2011 VERDU

  • Htl dice:

   Os he pasado al mail con el que habe9is dajedo el comentario una invitacif3n. Espero que os guste!Voy a a mirar eso del gravatar que dices, la verdad es que a mi tambie9n me parece que algo no anda del todo bien. Gracias!#4 – por

 15. jordi dice:

  hola siqui jeje habeis mejorado desde el primer dia pero el cambio a sido grande se de amigos que an dejado de escucharos entiendo el cambio pero no lo comparto no lo digo por ti sino por que antes me reia toda la mañana y ahora es diferente pero eso no hara que cambie de emisora te envio un abrazo tu teletecho GETAFE¡

 16. Mario dice:

  Cla i catalá! Anims sike k va molt be!

 17. arr dice:

  Tranki, el vostre programa tb es bo. Em teniu distret i informat durant 5h mentes curro, es l’objectiu, no?. I toqueu temes d’interés x socis i “patitsans”. Podeu millorar hi ho fareu, en una temporada sencera que queda hi ha temps de sobres. Les estrenes sempre son dures i lo important es q feu el vostre propi fora de joc, x imitacions ja tenim els mercadillos.

  • hey there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this website, as I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective fascinating content. Make sure you update this again soon..

  • Julie dice:

   より:住所:ヤクーツク職業:櫻井よしこI realized that you did soehnmitg that makes me so thankful for posting such an article like this. Continue posting good articles like this one. Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article.

  • Check that off the list of things I was confused about.

 18. Anónimo dice:

  Yo creo que es un problema del planteamiento de la emisora, no tuyo ni de tu equipo. Fora de Joc era pura diversion, humor a veces absurdo que te hacia mucho mas ameno el trabajo. Tengo la sensación de escuchar la Graderia desde las 7 de la mañana hasta las 3 de la tarde repitiendo una y otra vez las noticias y las declaraciones de jugadores y entrenadores. Repito que no creo que sea problema tuyo ni de tu equipo. Supongo que el esfuerzo que estais haciendo es titanico para sacar esto adelante i que os importa realmente como lo estamos afrontando. Si no no habrias escrito esas lineas.

 19. ivan dice:

  Grandeeeee Sique. He de dir que el progama dabans em feia riure mes pero tambe magrada q hagi una mica mes desport. Lescrit estar molt be i per a mi es demostra q ets un bon profesional i q tens ganar d guanyart la gent. Crec q leqilibri q busqes dumor i esport pot ser genial i es el q falta i la veritat nomes falta una mica dumor i per a mi seria un exemple anar dient alguna d grosa amb paraules callejaras el q agradava a la gent es q el programa en si era molt tonto pero semblava q lestes fent jo amb els meus amics parlant d futbol i una mica daltres coses. De veritat molta anims i seguire escoltanvos visca el barça

  • siquerodriguez dice:

   Gràcies Ivan. És normal que el programa et fer més riure abans. El Fora de Joc antic era un programa d’humor amb algun toc d’esports. L’actual Fora de Joc és un programa d’esports amb tocs d’humor. Una abraçada!

   • Raj dice:

    Attractive element of cotnnet. I simply stumbled upon your site and in accession capital to say that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing in your feeds or even I achievement you get right of entry to persistently rapidly.

   • Dissabte passat vam anar-hi a sopar una colla de 20 persones per celebrar el cumple d’una amiga. Vam estar genial, ens van deixar una sala per nosaltres i vam estar “com a casa”, sense que ens molestes ningu!Ens van fer un menu dels de 25€, pactat previament amb la responsable del local i consistia amb els seguents plats:- carpaccio de llengua de bou amb virutes de foie i vinagreta.- musclos al vapor.- calçots amb tempura i salsa romesco.- trintxat de patata en carxofes i ou potxe. 2on plat a elegir: – llenguado a la plantxa.- rodavallo a la plantxa.- confit d’“anec.- entrecot a la plantxa.tots els plats acompanyats amb unes patates amb ceba a la llauna exquisites. De postres:- pastis d’aniversari de nata i trufa. Caf“es i infusions inclosos, pa, aigua i vi de la casa blanc i negre (negre: LESGINES i blanc: Viñas del vero).Cava tamb´´e inclos: Raventos i blanch.Realment un gran sopa, de tracte amable, higiene molt cuidada i menjar en quantitat i qualitat mes que correcte per aquest preu. S’ha de repetir i recomanar sense falta!!

   • Myo dice:

    The Audi will of course be a nicer place to work, but the Avensis will give you a gretaer profit margin. BTW i’m intrigued why is diesel not an option especially for cabbing?

   • The honesty of your posting shines through

 20. sergi batalla dice:

  saludos sique! Haces bien en hacer esta reflexión, si t sale hacerlo… por qué no comentarlo con los demás? Hay muchos q no toleran cambios en algo q les gusta de verdad, en la vida todo tiene un fin. Todos los cambios q se han hecho en el FdJ han sido a mejor y sobretodo y como bien comentas: en un tono deportivo-humorístico aunque a muchos de los antiguos fans del FdJ les duela jeje. Yo lo he escuchado 3 veces desde q estoy de vacaciones y la verdad es q m hace pasar buenos momentos en comparacion con el antiguo FdJ. Seguir asi!! Getafeee!

 21. Hola Sique, jo soc un dels que t’han fet arribar una crítica. Va ser aquest passat divendres dia 9 de setembre i via telefònica. Vaig parlar amb un company teu del programa (adrià, si no recordo malament) per dir-vos que no m’havia agradat gens el to que havia agafat la tertúlia del final del programa. Vaig sentir expressions que no corresponen al sentit comú d’una persona normal: “el parlament de catalunya me lo paso por el forro de los cojones”, per exemple.
  No vinc a defensar ni els polítics ni el parlament, però considero de molt mal gust expressions d’aquest tipus, més encara amb el to que es va dir.
  A part d’això, les continuades baralles i desqualificacions tant sols van aconseguir que la tertúlia acabés semblant més una programa de televisió escombraries que no pas el que bé has definit tu en la teva entrada. No sé si aquesta és la línia que us hem marcat d’ara en davant, la de la polèmica i la desqualificació gratuïta, espero que no.
  De tot cor t’ho dic i en aquest sentit va anar la meva trucada, no pas en el fet de canviar més o menys el programa. Em vaig centrar en la tertúlia i prou.
  Els elogis debiliten, és cert però massa crítiques no poden ser bones.

  • siquerodriguez dice:

   Perdó pel retard a l’hora de contestar. Ja recordo la teva trucada. Estic d’acord que, de vegades, hem de rebaixar una mica el to. Juguem al límit i, de vegades, ens extralimitem. Gràcies!

 22. Anónimo dice:

  Hola Sique, no te punt de comparació la tertùlia de periodistes amb la de free style. Jo a les 11:00 canvio d’emisora per que son uns maleducats.

  • siquerodriguez dice:

   Hola. Són dues tertúlies diferents. Entenc que la d’aficionats siguin malsonant per algunes persones però és interessant escoltar-la perquè no n’hi ha cap més en cap altra ràdio. És la manera de donar veu a la gent del carrer. Gràcies!

   • Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. +2Was this answer helpful?

   • 10/09/2012  9:11 م الكاتب قال له نام علشان أبغى أدبحك … رد عليه : هادا شئ يطير النوم .سبحان الله …له في خلقه وأرضه شؤن …!!!

   • Lolo dice:

    si es ased vale, pero amos, que yo habeda leido Advancing Giants o Attack of the Titans, pero, que se puede esperar de un jaenops y el ingle9s?No veo yo que ataquen mucho a los gigantes en el manga, pero bueno…

 23. jaime del bosque dice:

  Buenas Sique! El programa lo escuche el primer dia, y continuo escuchandolo, y habeis crecido mogollon, en todos los temas, no os relajeis!!! Mica en mica!!! saludos a todo el equipo!!! Animo!!!

  • siquerodriguez dice:

   Hola Jaime. Gracias por el mensaje. No nos relajaremos. Al contrario, cada vez nos vamos enchufando más.

   • Sonson dice:

    Esto es maravilloso, he ddrfsutaio mucho con las actividades de la fundacif3n en este ciclo me1gico hoy espero llevar a mi familia al teatro Hoy no importa que mis hijos trasnoches, hoy, la cultura lo justifica Gracias.

  • Emerson dice:

   Como os comentare9 en un par dedas en un post sobre nodavedes del CES, en general tienes razf3n, la mayor parte de los fabricantes han licenciado para Home Cinema, las gafas activas de RealD (que tambie9n tiene tecnologeda activa, salvo Vuzix, que ha licenciado XpanD) y las nVidia 3D vision son activas.Pero no es ased en todos los casos, hay un fabricante, creo que JVC que este1 haciendo TVs con gafas pasivas, ademe1s de las activas. Y los monitores de juegos iZ3D funcionan con gafas pasivas.bfQue9 os parece si hago una pe1gina que contenga las experiencias de los lectores del blog con cada cine y sistema?

 24. Anónimo dice:

  qUE MIERDA DE PROGRAMA, SE HACE ABURRIDO. POR LO MENOS PONER LOS ANUNCIOS DEL JUSTO. REIREMOS UN RATO.

  • siquerodriguez dice:

   Hola. Justo Molinero forma parte del pasado. No descarto que lo recuperemos algún día pero no será habitual. Gracias por tomarte la molestia de mandar un mensaje.

 25. Anónimo dice:

  El programa ha millorat moltíssim desde la merda q ens veu oferir la primera setmana, estic d’acord que repetiu massa les notícies esportives i lo d q es un encert lo de la tertulia abans de les 9 per a mi no ho és, teniu les graderies per fer-ho a més quina gracia te la tertulia si normalment sempre son periodistes culés?

  • siquerodriguez dice:

   Hola. Gràcies. D’això es tracta, d’anar millorant. Les notícies esportives només les repetim dues vegades en cinc hores, per tant, no crec que sigui repetir-les massa. A més a més, les anem variant. I el tema de les tertúlies, igual que a tu no t’agraden, a molta altra gent sí. No puc tenir contents a tots. L’aposta és que hi hagi més tertúlies i així continuarà sent. Gràcies pel missatge!

 26. Jordi dice:

  A mi m’agrada el programa.
  Penso que l’antic Fora de Joc era un dels pocs programes en català sense tufo nacionalista y gairebé bilingüe. Sembla que això ho manteniu i és un encert.

  • siquerodriguez dice:

   Moltes gràcies Jordi. Per mi la llengua és cultura. Tant debó arribi un dia que poguem parlar en tres o quatre idiomes perquè tothom els entén. Una abraçada!

  • Yudai dice:

   Yo que soy optimista por detcfeo, no alcanzo a comprender que tanta gente como habita esta Europa nuestra, sin ir mas lejos, pues digo, que personas preparadas y honradas no faltan para haber evitado la situacif3n que nos empobrece social y econf3micamente, bfque ha sucedido? bfporque no nos anticipamos a todo lo que tenemos encima? bfporque asumiendo la presente situacif3n, no consigamos adoptar medidas contra quienes nos este1n subyugando? Seguro que soluciones imaginativas las hay para de una u otra manera hacerles la vida imposible a todos los que este1n especulando en contra del bien estar social de nuestras familias. Por ejemplo en EEUU en una e9poca cercana, cuando los negros utilizaban el trasporte pfablico tenie1n que hacerlo subiendo en la parte trasera de los autobuses, hasta que un deda decidieron no usar este medio de transporte pfablico, la contestacif3n no se hizo esperar ante la perdida de dinero en las empresas concesionarias del transporte pfablico, de tal manera que a partir de ese deda ya podie1n usar los atobuses y sentarse donde quisieran. Moraleja: cuando les tocas la pela al capital pronto encuentra soluciones que satisfagan a todos reciprocamente.

   • Karla dice:

    Ole1 Nepf4! Je1 deu uma boa esclarecida no tema, valeu!Bia, uma vez em uma plaestra sobre afinidade eu ouvi a seguinte frase: Ne3o e9 o ladre3o que escolhe a vedtima, e9 a vedtima que escolhe o ladre3o Acredito que no caso dos autores litere1rios, aqueles que realmente team um bom contefado ve3o expressar isso em suas obras e naturalmente ve3o atrair muitos leitores. Os que ne3o team este contefado, ou o sentimento de transmitir algo realmente interessante para o leitor ne3o ve3o conseguir atrair. Aed entra a queste3o do me9rito. Quem merecer, ganha naturalmente!Justo, ne3o?

  • Adil dice:

   En general, los amacorenis recomiendan que el refresco de la imagen sea mfaltiplo de 24 y 60 Hz, para que las cosas sean siempre fluidas. 24 Hz porque es la frecuencia del cine y 60 Hz porque se considera el mednimo aceptable para no tener flicker (que es la frecuencia que ellos tienen en el NTSC y la verdad es que con los 50 Hz del PAL, pues sed que tiembla la cosa). Con 240 Hz tienes ese mfaltiplo y con 120 Hz, tambie9n. Las nuevas TV que empiezan a tener frecuencias me1s altas, en realidad no lo hacen para disminuir el flicker, sino porque entre fotograma y fotograma grabado , generan unos fotogramas intermedios interpolados con procesadores de video para que el movimiento parezca me1s fluido. No lo tengo muy claro, pero hasta donde se9, las gafas activas de RealD y XpanD que se usan para TV 3D (Toshiba usa RealD), sf3lo llegan hasta 120Hz. Deberedan mostrar un par de fotogramas en cada parpadeo, pero me suena fatal investigare9 esto Ah! Y tienes razf3n, se dice que las Samsung tambie9n convierten 2D a 3D. Toshiba lo pregona bombo y platillo, pero de Samsung no tengo me1s que rumores. Lo que sed se9 es que quien ha visto con sus propios ojos la conversif3n de llas Cell TV (yo, desgraciadamente, no), ha quedado impresionado.

 27. Sergio dice:

  Lo siento pero ya no os volveré a escuchar…he intentado escucharos unas semanas para ver si me volvia a enganchar(como lo hacía el AUTÉNTICO Fora de Joc)pero me resulta totalmente aburrido,vamos,que me recordais a los sosos de RAC1.
  Suerte.

  • siquerodriguez dice:

   Lo lamento Sergio. Espero que encuentres un programa que cubra tus expectativas. Suerte!

   • Arlyn dice:

    Pero a ver, que9 dices del doblaje en Espaf1a. Si es que no es que sea de los moejres, pero vamos, que yo veo doblajes latinoamericanos en cualquier pelicula y deme1s y parece que siempre estoy viendo cosas de humor, que es muy divertido, sed, pero ni se acerca a la realidad. Y eso lo dicen tambie9n muchos latinosamericanos que conozco, que el doblaje de espaf1a no tiene nada que ver con los de sus paedses, que este es mejor

   • Roberto dice:

    I like what you guys are up to. Such clever work and rerpoting! Keep up the excellent works guys. I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site.

 28. Alberto dice:

  Hola Sique,hace cosa de 1 año que me he enganchado a Ona fm, a ver.. me extraño ver que estabas en otro horario, realmente toda la programacion y compañeros que estais en ona fm, haceis una programacion amena, es muy importante sentir cercania con las personas que realizan el programa y eso ya es un camino importante para tener exito ya que no te encuentras una programacion cortada por el tipico patron de hacer las cosas y pasar de los oyentes.como en otras emisoras..en general la programacion de ona fm va al grano, debates frescos y directos, preguntas claras etc… y para que eso suceda es el responsable de cada programa el culpable, asi que por ese lado ya teneis mucho de ganado todos.
  pero tambien tengo que decir que fue por el antiguo Fora de Joc que me enganche, probablemente por el humor mezclado con el deporte,y pienso que muchas personas pensaran lo mismo, mirando desde fuera me da la sensacion de que muchos oyentes han entrado a formar parte de vuestro publico gracias a ese programa y forma de hacer radio, ojo yo por otro lado tambien veo que estaba un poco bastante por encima de como se tiene que hacer, y con bastantes excesos en algunas cosas, que no hace falta decir ya que supongo que todos sabemos de lo que hablo, pero aun asi la palanca para abrir OnaFm al publico creo que ha sido el equipo del anterior Fora de Joc en gran medida.asi que sin darse uno ni cuenta al volver de vacaciones y empezar la nueva temporada veo ese cambio, pero eso si Ona ha exprimido todo lo que ha podido en su veneficio solo con ver que durante todo el verano se han repetido los ” mejores momentos” programas completos las noches y durante la temporada por las noches las repeticiones del programa al completo, creo que lo de repetir no es bueno por lo general, pero a todo esto, donde estan los que estaban antes? algunos estaran aun colaborando en ona fm, pero los responsables? se les ha dicho Bye Bye? asi sin mas?.pues tienen que tener un buen rebote….
  no me quiero extender mas, yo comprendo la decision de hacer mas radio deportiva y menos humor y al poder ser menos excesos de los que hablaba antes,pero si Ona quiere ser regurosa y dar mas sensacion de profesionalidad no puede cerrar puertas a las 12 de la noche y meter musica sin mas o repetir programas enlatados.
  te he oido antes por las tardes y ahora por las mañanas, y claro que no es lo mismo es logico, pero el resultado es bueno, y el camino que sigue tambien,asi que no hay que empecinarse en intentar hacer nada igual, ni mas humor etc ,, el humor forzado no gusta.asi que hay que ponerle el basico para hacer las mañanas mas llevaderas, pero repito si se hacen comentarios y debates de forma agradable como se hacen y frescos no hace falta hacer mucho mas.y tu direccion en el contenido etc… me parece bueno tambien.
  se le podria a ver puesto otro nombres pues si , pero la direccion de Ona no quiere pues que se va a hacer.

  Saludos y suerte!

  • Decepcionado dice:

   El antiguo equipo del Fora de joc están en los 40 principales haciendo un programa de 21 a 23, están un poco más moderados, pero te partes de risa. Sique es buen periodista, pero también es aburrido como el solito, a mi me cansa, casi no oigo Ona Fm, lo pongo para escuchar a Luli y por la tarde a Arnau Gascón, un tipo simpático que espero que en breve sustituya al soporífero y radical Sique.

   • siquerodriguez dice:

    Pese a la crítica, gracias por lo de buen periodista. Es el mejor elogio que me puedes hacer. Sobre el resto, lamento que no te guste el programa aunque celebro que lo sigas escuchando por Lui. Me satisface, especialmente, porque luché mucho para que se quedara. Respeto tu opinión e interpreto por lo que escribes que prefieres otros tipos de programas. No es la apuesta que ha hecho Ona FM. Ya veremos qué pasa. Un abrazo!

   • Niemas dice:

    Hey there. I found your web site by the use of Google even as looking for a raeetld subject, your website got here up. It looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit later.

   • Wow! Great to find a post knocking my socks off!

  • siquerodriguez dice:

   Hola Santi. Gracias por el mensaje. Alguna parte, veo, que ya te la han respondido. Me alegra ver que eres un fiel oyente de Ona FM. Gente como tu es la que da sentido a nuestra profesión. Seguimos en contacto.

   • Sayran dice:

    Very nice post. I simply stlmubed upon your blog and wished to say that I’ve truly loved browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I’m hoping you write again soon!

  • Yam dice:

   Ese tipo de gfcilas son caso perdido flaca y solo les quaedn dos caminos, comer mierda o sacar la partida extraordianaria para estarse haciendo el tune up cada af1o… en ambos casos una vida patetica por que nunca buscan hacer camino por sus propios medios, usando su cerebro, escarbando para encontrar la mina de la inteligencia…Deja que la realidad se encargue de darle su manazo!!Un beso guapota

  • Wuilmer dice:

   Agradecereca me informara si en Caracas Venezuela diactn estos cursos. Por favor me dieran la direccif2n Telfs., las fechas para dictarlos y el costo. Muchas gracias. Ligia.

 29. Santi dice:

  Sincerament Sique, l’anterior Fora de Joc us dona mil patades, era molt millor programa. Excepte en una cosa, la vostra tertúlia de les 8:30. És excel·lent! Aquí sí que l’has encertada. És una tertúlia de qualitat i d’esport de debó. També segurament l’espai amb el David Bernabeu i Carmen, també molt bó. Però, la resta, fas millor al Xavi. També tens que aprendre una cosa, el Xavi era més adient per les tertulies no implicar-se. Tu Sique t’impliques massa. I moltes vegades equivocadament. Vols imposar el teu parer, i moltes vegades t’equivoques. Tens una opinió massa forofista. També vull dir-te que intentes ser més professional, que ets més concient que vols fer un treball de periodisme. Això és molt positiu per tu, perquè estimes la teve professió. Però, has d’entendre que el programa Fora de Joc és gamberro, i a partir d’aquí, tens que ser capaç de ser el professional que t’agradaria ser, amb el programa gamberro de Fora de Joc, amb la imparcialitat que com a Director del programa has de tenir. I sobretot, els canvis que han beneficiat el programa, com la tertúlia de les 8:30 (heu pensat avançar-la a les 8:00 hores?) o la tertúlia de David Bernabeu i Carmen de Madrid, són les vostres armes fortes i potents del programa. Felicitats perquè treballeu per millorar cada dia. Sou molt millors que Marca Ràdio o les catalanes Rac1 i Catràdio.

  • siquerodriguez dice:

   Hola Santi. Gràcies per crítica perquè has fet un esforç per argumentar-la. T’ho agraeixo. Ja sé que les comparacions són inevitables perquè portem el mateix nom i hi ha alguns col·laboradors nous però són dos programes diferents que, en certa manera, van adreçats a un públic diferent. Aquesta és l’aposta de la ràdio i, en això, estem treballant. Sobre el paper que ha de tenir un director de programa, podríem estar discutint molta estona. Jo no pretenc ser imparcial perquè la imparcialitat no existeix. El que vull és ser honest i just perquè així tots pogueu tenir elements per interpretar el meu missatge. Si parlo de determinats temes és perquè els conec amb profunditat. Del que no conec gaire, no n’opino excessivament. I gràcies pel tema de les tertúlies. De moment, continuaran com fins ara. Una abraçada!

   • Babak dice:

    I simply want to meinton I am all new to weblog and honestly enjoyed your page. Very likely I’m want to bookmark your blog post . You actually have incredible well written articles. Thanks for sharing your web-site.

   • Rizki dice:

    I like what you guys are doing. Such intelligent work and reroitpng! Carry on with the superb works guys. I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website.

  • Lyudmila dice:

   より:住所:靖国神社職業:スペル星人I have not checked in here for a while bsecuae I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend

 30. Anónimo dice:

  jo celebro que parleu més de futbol i del Barça. A mi sí que m’agrada la tertúlia vuit i mitja i les bromes són diferents i ja no caieu en els excessos. Ara es poden escoltar totes les hores. seguiu així.

  • siquerodriguez dice:

   Molt gràcies! Això és, precisament, el que busquem. Una abraçada!

   • Mateo dice:

    より:住所:名古屋県職業:IT士方Thanks for any other excellent aicltre. Where else could anyone get that kind of information in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such info.

 31. Joan dice:

  Doncs jo discrepo del comentari que ha fet el nacionalista espanyol de més amunt. Parles de bilingüisme, però les ràdio espanyoles no el practiquen mai, només ho feu les ràdios en teoria catalanes. En fi, que es pot ser un bon periodista, gastar un català collonut i fer-ho amb fluència i solvència. Per això estic encantat amb en Miquel Agut, que, coincidiràs amb mi, és justament amb en Flaqui el periodista més seriós, conscient i culte d’Ona FM. Malgrat tot, ànims, però sense bilingüismes estúpids i gratuïts en aquests moments difícils pel català.

 32. Jose M. dice:

  Hola Sique.

  Debo de admitir q flipé a principio de temporada cuando escuché el programa y la verdad es q no me gustaba demasiado, griñilaba mas que la puerta de un Citroën de tercera mano….

  lo que mas me sorprendió es que tú, un periodista serio, con rigor e historial se arriesgara a hacer un programa diferente a todo lo que habias hecho antes.

  Una apuesta arriesgada para la emisora, pero sobretodo para ti, cosa que me hace quitarme el sombrero.

  Como he dicho anteriormente, el programa no me gustaba, estabais demasiado frios, estabais frigidas vamos, pero bueno han pasado los dias, las semanas y cada vez estais mas sueltos y me vuelvo a reir con vosotros, sobretodo cuando se os escapa la risa a vosotros mismos.

  Todavía os falta soltaros y mejorar, xo tiempo al tiempo, yo he vuelto a escucharos y pasarmelo bien de camino al curro, la tertulia de profesionales me encanta, Aina y Mika lo hacen bien, Luli como siempre no hay mas sordo que el que no kiere oir, Pareja un crack y los nuevos cada dia mejor.

  Nunca sereis como los anteriores, principalmente xq no es vuestro objetivo. Solo seriais una copia…

  Seguid asi si a mi me habeis recuperado xq no a muchos mas???

  Un abrazo.

  • Agus dice:

   Wow, I’ve never heard of Zonk, but after that seems to be an almost idnceital game aside from all the complications added. I was taught the rules by stoners so either a) they taught me wrong b) greed is the predecessor to zonk c) greed is a slimmed down version of zonk. I’ve never used straights or any of that business. Oh, here’s the entry for ~ that’s pretty much what I play only I don’t do straights, pairs, it’s 300 to get on the board initially, and we use 5 dice (the packages at CVS have 5 dice).

 33. Ramona dice:

  It’s actually a nice and useful piece of info. I’m satisfied that you
  just shared this helpful info with us. Please keep us informed like this.
  Thanks for sharing.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: